Monday, August 31, 2009

KO BOLEH KEJE ELOK2 X AMOI???

aku bengang btol la dgn amoi sowng ni...
aku ditempatkan di children department...
yg jaga depatment tu cume aku, sowang dak india dgn amoi ni..
kowng bayangkan la...
kami bertiga kena jaga department tu sebesar satu kedai..
mampos aku....

disebabkan ujug minggu dan esok merdeka...arini aku mmng sangt sebok...
so memng xdak mase nk take cover....
yg aku bengang ni....
sume seluar jeans kami lipat...
dan customer ni pon suke ati dia je men ambek...
kamikan ada boleh tolong ambek kan...
dowang nk gak punggah....
sengal tol.....
setiap kali customer len datang wat benda yg same....
hbis la....da bercampor2...

tu aku xkisah la...
aku pon kemas la blik ikot code num dgn patern n size...
dah le byk.....
aku wat sowang2?
nak mampos...
dah la aku pose.....

aku pon suwuh le amoi ni kemas tempt len...
dia kemas satu tempat je...
sabar je la...
kang aku mara nanti kang....
takot dia ngadu kat boss....

pas2 hambek ko....
ada customer mintak size...
dia pngil aku tolong...
amboi2....kowang ingt aku nk tolong?cett....
aku marah dia...."u cari la sendiri...td sy suwuh u kemas u xwat..."
depan2 customer....
pedulik ape aku..
ade aku kisah....?

amoi ni sangt pemalas....
geram aku....
nak tulis pnjng lg......
kang kowang xlarat bce...
aku pon penat.....


p/s : mood aku arini sngt mcm haram........penat melayan orang...merdeka?mmmm....

5 comments:

{lumut} said...

ko sunatkan je amoy tuh..
byk citer plak..

Cik LeYha~~~ said...

tibai jer amoi tue..huhuh

senyuman_malim said...

lahhhhh cik ayu kita ngah marah ker.....jgnlah marah2 nannti ilang seri wajahmu yang comel dan tampan itu...sabarlah ayu......inilah dunia....percayalahhhhhh......akan datang kesenangan pada mu suatu hari nanti.....salam

Rona Realiti said...

ko cmtu pun nk kecoh...!?
mcm mana la nnt ko jd peg...!?
lingkup anak buah...

ayayoo said...

lumut - aku bkn tok mudin nk sunat2...
cik leyha - tibai?no hal...
smalim - ececece.....mudah2 han...
rona - woii ko bce entry bru aku ni...sape lg kecoh..aku ke keling yg kecoh....

Post a Comment