Friday, August 14, 2009

KUANG AJAR KOWANG!!!!!!!!!!!!!!!

aku agak bz sejak akhir2 ni..
bz ape?hah itu kita tak taw...
hehehhe...

ari ni aku plan nk p markas....
tujuan?hahaha...
nak ambek duit elaun latihan lanjutan dan tauliah aku...
berapa?hahahha
1900 lebey gak la...
byk ke?
ok la kan......

disebabkan aku ni penganggur bertauliah(aku da tauliah paham)..
aku pon xde pape plan kat duit tu...
aku simpan je la...
kang sesak2 aku pakai la....
ngeee...

so aku pon plan dgn si tempe ni....
dlm kul 10 kami gerak p markas(tempat dirahsiakan..haha)
sampai2......
cuma ada koperal rizal dan skod aku naiman (nama geli dia masam..hahha) dlm opis...

tn mane?
tn p mencekek dgn sorang kapten darat...
adehh la...
kan da ckp nk dtg...
tup tup p melantak plak....

xpe la.....ambek le elaun pas solat jumaat...
so member2 aku ajak p men boling...
aku xsuke men boling sejak peristiwa tauliah kat UTM hari tu..
hahaha...sengal...

pas men boling si naiman ni plak nk beli kasot...
ok la folow je la..
murah la gak 2pasang dlm RM 100...
walaupon aku bru jd kye dpt duit...
tp jgn harap aku nk gune duit tu...
so dia pon xjd beli...
cett mcm pompuan tol la...
hahha...

pas window shoping tgok kasot..
perot berbunyi lagu dangdut..
kami pon mkn la...
nak taw topik pe dibincangkan?

hape lg....
pasal YO YO YO baru yg kuang ajar, bodoh sombong, tunjuk bgus...
mcm2 le aku dgar..
kalo aku ade lg kan la aku sound YO baru tu depan2 sume org...
mcm cilakak btol la dowang..
nak kate time kadet mantap...
mcm haram sume...poyo je lebey...
eeeeeeeeeeeeeeee cnjsifnianwfiwfif (ayat aku mencarot)

tolong la YO bru...
plz jgn tunjuk bgus n hormat la YO lame kowang ni...
hahha...cukup la aku cter pasal YO tu...
kang kowang xpham plak...

aku blik umah dlm kul 10 lebey...
aku pon kira r duit...
kira punye la kira...
ada lebey RM 50...

kowang ingt aku nk bg blik?
jgn harap...aku nk wat harta...
sebab aku da wat keje sehabis bek dan aku lyk dpt RM 5o tu..
hahahha....
jahat kah aku?
ade aku pedulik?
wakakkaka

p/s : kepada tn.... jgn le emo xtentu pasal...disebabkan probs tn tu, kami sume kena tempias....tn sedar sikit dan jgn nk anggap tn tu btol je setiap mase n jgn bg muka sngt kat YO bru tu (yee aku mmng kuang ajar)ade sesiapa pedulik....blah la...hipokrit sume..mcm haram jadah...

6 comments:

Jard The Great said...

ceh.. markas dirahsiakan.. aahahaa

ULTRAMAN said...

hahahha.... aku kira aku pny yo jr mantap r sbb kena belasah mus'ab the great ari2...

TerubukMasin said...

bnyk gk ye duit lu dpt..
mai blanja kami..kihkihkih..

ayayoo said...

jard - rahsia la...rasia kerajaan siott...
ultraman - kalo mantap pon xpyh la poyo sangt...aku lg mantap dr dowang kot...
terubukmasin - nak?lu kje r...duk mengangkang mane dpt duit..wakakka

imam said...

oittt..duit bebanyak tu mai la belanja aku..X kan kedekut kot...

Ko bawak la duit tu masuk kubor sekali nanti..hahaha

ayayoo said...

opssssssssssssssssss....duit ko lg byk kot...

Post a Comment