Saturday, August 8, 2009

kEKURANGAN BERAT???????

ramai org ckp...
kalo mkn waktu mlm2....

cnfirm kowang akan gemok....

sejak akir2 ni aku addicted nk minum n mkn waktu mlm......

misi ni bermula pukul 12 mlm lebey....
aku mesti minum air milo dgn roti atau biskut.......
ye aku memg nk naikkan berat aku ni sikit.....
thats why aku tetibe rase nk melantak mkn mlm ni....

tp..............
berat aku xnaik pon...

bertambah turun ade la....


bru2 ni aku timbng berat aku 44kg je....

waaaaaaaaaaa......nape duk umah berat aku turun ni....
padahal aku da mkn dgn rakusnye....

dan hasilnye BMI aku 18 lebey je.......



p/s : BMI aku xpernah sampai dan lebey dr 20........haishhh..

21 comments:

lumut said...

gle kurus kamu...
isk

Rona Realiti said...

backup plan cpt... backup...!!
BMI ko teramat la payah nk lps...

Mr.LO said...

44kg??gilak babeng dowh..ringannye.ok gak la..ada org nak kuruskan bdn (cam aku)..ko plak nak turunkan berat bdn..

kalo nak petua tnye la aku..

ayayoo said...

lumut - owh tidakkkkkkk
rona - jgn r weh...aku nk try r ni...
mr lo - ko ni penin ke hape..lempang ko kang

ULTRAMAN said...

mkn nasi pkl 12 tgh mlm tiap2 ari..insyaAllah.. kompem ada tayar spare kat perut

ayayoo said...

ngeeee...buruk plak rupenye kalo mcm tu

TerubukMasin said...

44kg??mkn bnyk??ada penykit ke??hehe tnya je..
pelan2 le..mne bleh trus2 naik kn..

**slm singgah..

BLACK DIAMOND said...

bdn kalo kurus sgt x cantekkk... biar berisi skit2 br besh... hehe... =)

ayayoo said...

terubukmasin - hehehe...aku sihat sejahtera...
blackdiamond - best?len mcm je bunyiknye...aku memng selalu pikir lucah..ngeeeeeeee

BLACK DIAMOND said...

xda jantan 2 keberet kt luar sn kan ske bdn yg bgetah.. nak2 mcm pamela anderson tue.. fuyoooooo... =)

ayayoo said...

haish....xpe xpe jantan xsuke aku..jgn risaw..ngeee

BLACK DIAMOND said...

apesal ko cacat ke?? ko xda idong ke?? asal plak laki x minat ko?? haha...

ayayoo said...

adehhh......aku bukan artis untuk ditye bagai2...
aku xsuke kontroversi...

imam said...

Aku rase masih tak terlambat nk komen..x silap aku aritu dah komen..tp xda plak kat sini..ko deleted ker?..rupenyer ko ni gadis pingitan ...ko ckp awal2 kan senang..

ok la tu pompuan berat 44 kg..ape nak risau..kan ker solid tu..hahaha

ayayoo said...

hahha..aah la mne komen ko eh...aku xdelete la...
aku xnak la 44...nk 46 ke ok la tu..
degil la...aku laki yg comey dan pompuan yg tampan dan kacak...

rizputra7 said...

berapa tinggi ko????...boleh ker..makan tgh malam boleh jadi gemuk???boleh ler weii...gemuk kat bahagian perut...ia dipanggil boroi..hehhehe

ayayoo said...

tinggi?155 je...aku xnok boroi...aku nk tough...ngeeee

rizputra7 said...

OO..rendah yer ko ayayoo....nak tough gie kena angkat berat ler ayayoo...

ayayoo said...

hahha...owh ko kutuk aku pendek ye...xpyh angkat berat....angkat buah kelapa sawit pon da bole jd tough...

rizputra7 said...

ehh..kamu nie pompuan ekk..kalu pompuan sesuai ler ngan berat N tinggi tue...comel apa...

ayayoo said...

hahahaah.....aku mmg comel...mekaseh..

Post a Comment