Friday, August 7, 2009

KEMELUATAN YANG BERGANDA2!!

hahahha....
apahal aku ni tetiba ketawa....uhuhuh..
bkn pe aku still dilanda kemeluatan....
sape yg bce entri aku bwh ni...
kowang paham la kot....

dah 5 ari aku xupdate blog aku....
aku xde mood disebabkan benda yang same...
lg2 ade nasik tambah yg menambah cter pasal YO itu...
haishhh lg la menyampah...
kang aku mencarot.....
nanti kowang pikir bukan2 plak.....

tp nape aku nk take pot eh....
ntah le mcm pelik pon ade....
wakkakaka...(mcm haram)

bukan pe...
yang menambah kan kemeluatan aku....
ada mamat ni xindependent langsung....
nk p situ sini ajak aku je...
aku lempang jugak mamat ni....
naseb bek la ko kwn aku...

kowang byngkan la......
aku da suggest barang baekkk kat dia....
pandai2 la p sendiri....
ni nak jugak ajak aku.....
panas dan rimas tol la aku.....
aku mls nk ckp byk....
lastly aku p sendiri dan ambek kan untuk dia...
sabar je la....

aku emo ke?
hahhahha.....
pedulik hape aku......


p/s : bler kemeluatan ni nak berakhir?????ngeeeeeeeeeeeeeeeee

7 comments:

imam said...

hahaha,,releeks ah cik adik oiii...
mamat tu nak bermanja dengan ko tuuu...

lumut said...

wah!
kwan ko tuh pompuan laki..
kalau laki..
ko jage2 sket..
kang tak pasal2 timbul kes gay..
nauzubillah..

jgn emo2 ek..
jom senyum ngan aku..=)

ayayoo said...

imam - bermanja? eeee...yuck

lumut - aku mmng gay yg comey...ngeeeeeee

imam said...

opssss...kenapa gay

aku keliru...ko ni pompuan ke laki?????????

ayayoo said...

hhhahaha lex imam...
aku seorang laki yg comey dan pompuan yg mcho n tampan...hehhe

imam said...

ko jgn bagitau aku yg ko ni khunsa plak....

ayayoo said...

hahaha...

Post a Comment