Tuesday, July 28, 2009

PeMbZiRAn dUIt raKYAt

dua tiga hari lepas aku ade plan nk p pekan...ada la benda yg aku nk wat.ni aku list kan benda yg aku nk wat:
1) nk p pos office (nak poskan diri aku...hehe)
2) nk merayau2 (bkn meronggeng taw)

3) nk ajar abang kepada member aku guna excel (walaupon aku xreti sangat)


tapi hajat aku xkesampaian nk tunaikan sume benda ni dua tiga ari yg lepas sebab aku dilanda satu penyakit semenjak aku duduk kat umah iaitu...

M.A.L.A.S

so disebabkan penyakit ni sume benda xjd....

tp aku tekad nk p gak arini.......ada hikmat disebaliknye aku p pekan arini.hhuh
lepas selepas tugasan aku no 1 & 2, aku tunggu la member aku kat depan kedai komputer untuk ajar dia excel...

tup tup aku jumpe jurulatih PKBM yg aku pernah bekerjasama dgn dia mse perkhemahan PKBM peringkat kebangsaan bln 5 ari tu........
dia ni jurulatih kat kem TUDM yg berdekatan dgn umah aku (dulu aku pon PKBM kat kem yg sama gak)..
borak2 punye borak...dia ofer aku p menembak M16 dkat2 dn rumah aku gak weekend ni...
wahhh....ini peluang yg baik ni.....

jurulatih ni merupakan jl bg PKBM dan PLKN.....dan dia incharge menembak..
aku pon set la nk p......hahahha..excited beb walaupon da byk kali gak la menembak...
tp ape2 pon aku tunggu la weekend ni....hope everything is going ok....

aku selitkan sekali vidio menembak time aku kadet lu...tp menembak pistol browning la....layan beb.............


video

p/s : dulu kalo xdpt jatuhkan piring, kena berguling dalam lumpur & selut( tp aku xmsuk sebab aku ok gak la menembak).....pastu ajutan aku ckp " kowang ni membazir duit rakyat la, satu piring haram xjatuh)wakakak...p

4 comments:

Rona Realiti said...

ok ar tu ada gak org offer menembak...
aku pepagi dgr org menembak je..
lapang sasar KPD dkt ngan umah aku je...

ayayoo said...

jgn jeles rona...wakakkak...ala rona setakat dengar watpe..huhuhu..p la mengendeng mane la taw dpt sebutir dua ke..ekkekek

feez said...

gua xphm la lu ni.

peg kadet ke? rotu?

ayayoo said...

haha....dua dua la bai..

Post a Comment