Friday, October 30, 2009

MACAM2 ADA...

disebabkan permintaan yg ramai dr peminat2 ku...(wah perasan kah aku?)..
aku nk updatela kan blog aku ni ha..
walaupon byk benda xsetel ni...
aku luangkan jugak mase...

firstly......
18 oktober ari tu...
aku konvo...
kiri kanan aku pakai selempang..
aku sowangje x...
xpe...xpakai selempang pon...
aku still first class gak..
opsss poyo kah?suka ati aku la..
ok....untuk tatapan aku bg untuk same itu gmbr aku....
taraaaaaaaa




ok ramai da taw aku sowang pompuan yg macho kan...
time konvo ari tu kena pakai benda alah ni...sebab h1n1..
tp aku sowang je yg pakai benda ni dlm dewan..
kowang tgok sekeliling aku..
mane de pakai...
ish ish...bhye tol mereka...

second...
aku nk g jln2..
sape nk ikot.....
15 hb aku start bloging blik...
tu pon kalo aku rajin...
mood aku?
excited + cuak + takot : xde perasaan...
pape pon thanks kwn2 dr skood aku, kwn blog, tempat keje dan sume2 bg suport n xsabar nk aku update blog...
huh...............hope everything going ok.....

p/s : aaron aziz...ko nk date dgn aku ye...ok aku tunggu kamoo disana....

5 comments:

Qaseh said...

korang nk g honeymonn ke?...x ajak erk....

{lumut} said...

oi budak..
lame nak mati kau menghilang.
tau lah comel kan.

faridLO ™ said...

aku lg comel..hak..hak..

j.u.l.i.e.t said...

hamboi... kau nak dating ngan aaron aziz ke ngan rona??

rizputra7 said...

hahah..dah macam doktor bedah mayat jer aku tgk ko nie.....tahniah2...

Post a Comment